TheJaneway Junior

TheJaneway Junior coacht jong talent tussen 8 en 18 jaar, die vanwege hun zang- acteer- muziek- en/of sportprestaties sneller met media in contact komen en omwille van hun privacy en imago daar extra zorgvuldig mee om moeten leren gaan.

We begeleiden onze protegées, hun ouders en hun management in het omgaan met pers 2.0 en (social) media door bijvoorbeeld het samenstellen van social mediaprotocollen. Dit omwille van hun privacy en zelfbeeld, maar ook hun imago en de organisatie waar zij deel van uit maken. Ook bekende Nederlanders en/of mensen met een publieke functie kunnen samen met hun kinderen door ons begeleid worden, zodat ook zij bewust worden van wat ze wel en wat ze niet kunnen delen.

In het kader van professionalisering werken wij momenteel aan een EU-certificering in het mediacoachingsvak. Deze verwachten wij in Q2 van 2013 in ons bezit te hebben.

Voor vragen en/of meer informatie over de mogelijkheden kunt u onderstaand formulier gebruiken. Daarnaast posten wij via @TheJanewayJr tips en onderzoeken over hoe veilig en bewust om te gaan met de pers en (social) media.

Anita Pijnappels en Indira Reynaert

Mw-234x60

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s